Jos olet vaihtamassa puhelinliittymää, veikkaat, katsot Viasatia tai käytät Lääkärikeskuksen palveluja voit tukea seurasi toimintaa, ilman lisäkustannuksia.

DNA – SEURAKAUPPA

Sudet Jalkapallo on solminut yhteistyösopimuksen DNA:n kanssa. Hankkimalla DNA liittymän, tuet samalla Sudet Jalkapallon toimintaa. Sudet Jalkapallo saa jokaisesta puhelin- tai liikkuva laajakaista liittymästä 30€ sponsorituen. Tilaukset on tehtävä Veturin DNA kaupassa, ja tilauksen yhteydessä on mainittava Sudet. DNA kaupan Niko on myös luvannut tehdä Susien jäsenille tarjouksia joista ei voi kieltäytyä, varsinkin jos koko perhe siirtyy DNA:n asiakkaaksi. Kysy siis Veturin DNA kaupassa Nikoa ja mainitse Sudet!

Toimi näin:
– Avaa puhe- tai liikkuva laajakaistaliittymä Veturin DNA Kaupassa. (Kysy Nikoa)
– Muista mainita DNA Sudet seurasopimus.

VIASAT – UNELMILLE SIIVET

Sudet Jalkapallo on solminut yhteistyösopimuksen Viasatin kanssa. Tilaamalla Viasat katselupaketin, tuet samalla Sudet Jalkapallon toimintaa. Sudet Jalkapallo saa jokaisesta tilauksesta 20€ sponsorituen. Voit valita tilauksen yhteydessä oman operaattorisi ja Viasat välittää tilauksesi eteenpäin operaattorille. Mikäli operaattorilla on voimassaolevia kampanjoita voit hyödyntää niitä myös tilatessasi Unelmille Siivet palvelun kautta. Hinnoissa ja kanavien saatavuudessa voi olla pieniä operaattorikohtaisia eroja. Kun olet tehnyt tilauksen, Viasat vahvistaa sinulle vielä erikseen tilauksen ja tarkan hinnan. Voit tukea seuraasi myös tällä hetkellä voimassa olevalla Viasat tilauksella. Ilmoittaa tiedot seuralle, ja tiedot välitetään eteenpäin Unelmille Siivet kampanjaan.

Toimi näin:
– Tilaa Viasat katselupaketti oheisen linkin kautta
– Valitse laji, seura ja joukkue (jalkapallo, Sudet ry ja Sudet Jalkapallo)

unelmille_siivet_ohje

Uudet tilaukset
Viasat – Unelmille Siivet

SUSIBONUS – KOUVOLAN LÄÄKÄRIKESKUS

Lääkärikeskus maksaa yhteistyöseurojen toiminnalle 5 prosentin bonuksen niiden JÄSENTEN JA JÄSENPERHEIDEN JA YHTEISTYÖYRITYSTEN TYÖTERVEYSHUOLLON ostojen perusteella, jotka ovat mukana seuran toiminnassa ja jotka ovat ilmoittautuneet mukaan SEURA Bonus järjestelmään.

BONUKSEN SAA VILAUTTAMALLA SUSIBONUSKORTTIA TAI SUDET JÄSENKORTTIA KASSALLA.

Sudet ry jäsenet saavat kortit Sudet seuratoimistolta (Salpausselänkatu 23).

Aina kun korttia vilautetaan maksuhetkellä, Bonus raportoidaan ja tilitetään kuukausittain.

Lue lisää